لیست اختراعات حجت همت آبادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1390/02/24
تاریخ ثبت: 1390/04/12
خلاصه اختراع:

‏ ‏افزايش روزافزون تقاصا براي توليدات و فرآورده هاي چوبي (ام دي اف. تخته خرده چوب ‏و مبلمان چوبي) ودر نتيجه حضور اين محصولات در محيط اطراف كار و خانه بيشتر ‏شده ‏است. محصولات چوبي كه در محيط باز استفاده ميشوند تحت تاثير هوازدگي قرار مي گيرند و تخريب مي شوند اين پديده سبب شده است كه سازمدگان اين محصولات ‏در صدد راه حل هايي براي كاهش اثر اين پديده و همچنين ميزان تخريب اين ‏محصولات در طي سال يا سالهاي متوالي باشند. بنابراين براي بررسي اثر هوا زدگي روي ‏چوب يا محصولات چوبي مجبورند اين محصولات را در طي سالها در هواي باز قرار ‏دهند تا اثر هوازدگي را بررسي كنند معمولا در مراكز تحقيقاتي، دانشگاهي و ‏كارخانجان توليدات چوبي به به علت كمبود وقت و هزينه زياد از بررسي اين پديده ‏مهم ‏سر باز ميزند. تكنيك اخترامي جديد به شكلي مي باشد كه كليه عموامل اصلي مربوط به ‏هوازدگي مثل آب. دما. نور را به عنوان عوامل مختلف در سيستم قرار داديم به طوري ‏كه ماده مورد نظر (چوب يا محصولات چوبي) در طي ساعتهاي مختلف از اين مراحل ‏موتورهاي تنظيم كننده ميزان سرعت گردش ماده چوبي را بيشتر در معرض عوامل ‏هوازدگي قرار ميدهد لهذذا اثر پديده هوازدگي زودتر ديده مي شود و اين سبب كاهش ‏چشمگيري در زمان انجام اين تست ميشود بنابراين چون اين تكنيك مشكل ‏كمبود وقت را در انجام اين آزمايش برطرف ميكند و انجام اين آزمايش را سريعتر و دقيق تر و راحت تر مي كند و همچنين تاكنون اين دستگاه در ايران وجود نداشتهف آن را در قالب اختراع بيان مي كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/25
تاریخ ثبت: 1390/04/12
خلاصه اختراع:

استفاده از چوب و توليدات چوبي چوب پلاستيك روز به روز بيشتر مي شود.و اين امر در كشورهايي كه از منابع جنگلي غني نيستند. نگراني هايي را به خاطر كاهش سطح جنگلها، تخريب محيط زيست و ... به دنيال دارد. استفاده از اين منبع به عنوان جايگزينن چول در ساخت مصنوعات چوبي مي تواند تا حدود بسيار زيادي به احياي جنگلهاي ايران و حيط زيست كمك كند. بنابراين براي بررسي استافده از اين نوع محصول ابتدا مواد اوليه را از مراكز ذكر شده جمع آوري نموديم بعد از تميز شدن و آرد كردن نمونه ها آنها با پلي پروپيلن مخلوط كرد ايم نمونه اي در داخل اكسترود در مارگونه و بعد از ساخت مورد بررسي مقاومت قرار گرفتند. تكنيك اختراعي جديد به شكلي مي باشد كه مي توان از صد درصد اين ماده و بدون ضايعات استفاده كرد. به دليل اينكه اين ماده از لحاظ اقتصادي نسبت به چوب به صرفه است سبب كاهش در هزينه توليد نهايي در هزينه توليد نهايي مي گردد. بنابراين چون اين تكنيك مشكل كمبود مواد واليه را در كشور بالاخص براي توليد محصولات چوبي در مناطق جنوب كشور تا حدود زيادي مي تواند بر طرف كند و همچنين به دليل اينكه تاكنون در هيچ كجاي ايران استفاده نشده است. آن را در قالب اختراع بيان مي كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/04
مالک/مالکان: حجت همت آبادي
تاریخ ثبت: 1390/02/26
مخترع/مخترعان: حجت همت آبادي
خلاصه اختراع:

توليدات چوبي مثل كابينت ها، ميزهاي تحرير، صندلي و در كل وسايل چوبي (ام دي اف( روز به روز به علت تقاضاي افراد بيشتر توليد ميشود و در نتيجه حضور اين محصولات در محيط اطراف كار و خانه بيشتر شده است. چون در ساخت اين نوع وسايل از چسب هاي اوره فرمالدهيد استفاده ميشود. گاز فرمالدهيد پس از ساخت وسايل به علت شكستن اتصالات به مرور زمان به داخل محيط اطراف انتشار مي يابد و براي سلامتي افراد مضر مي باشد به طوري كه در حجم هاي زياد سبب سرطلان در افراد ميشود. براي حل اين معضل و جلوگيري از انتشار زياد فرمالدهيد از اين توليدات اوره را به عنوان يك ماده واكنش پذير با فرمالدهيد استفاده كرديم. تكنيك اختراعي جديد به شكلي مي باشد كه ابتدا الياف چوب يا ذرات چوب خرد شده كه به عنوان ماده اوليه در ساخت مصنوعات چوبي مثل ام دي اف يا تخته خرده استفاده مي شود را بدون تيمار اوره با استفاده از چسب اوره فرمالدهيد و دستگاه پرس در ساخت مصنوعات چوبي مورد استفاده قرار داديم و ميزان انتشار گاز فرمالدهيد را بر اساس استاندارد جهاني از اين محصولات بررسي نموديم ديده شد كه ميزان انتشار گاز سمي فرمالدهيد از اين محصولات به خصوص در هفته اول بسيار زياد است. حال الياف مورد استفاده را در يك راكتور حاوي محلول اوره تيمار ميكنيم بعد ازمواد تيمار شده با استغاده از چسب رايج اوره فرمالدهيد و دستگاه پرس تخته هاي چوبي را مي سازيم مشاهده مي شود كه در اثر كاربرد تيمار اوره ميزان انتشار فرمالدهيد از تخته هايي كه تيمار شده اند به طور قابل توجهي كمتر از تختخه هايي است كه تيمار نشده اند. با اين روش فرمالدهيد آزاد شده در طي گذشت زمان با اوره برخورد داشته و پيوند مي دهد و خيلي كمتر به محيط وارد مي شود. لهذا چون اين تكنيك مشكل انتشار فرمالدهيد و سميت آن را در محيط هاي كه توليدات چوبي وجود دارد، برطرف مي كند و همچنين تاكنون در هيچ جاي ايران وجود نداشته و نمونه خارجي مشابه اي ندارد آن را در قالب اختراع بيان مي كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/24
تاریخ ثبت: 1389/04/26
مخترع/مخترعان: حجت همت آبادي
خلاصه اختراع:

تصفيه پساب كارخانجات كاغذسازي و بازيافت كاغذ به دليل آلودگي بسيار زياد و تهديد زندگي بشر از ديرباز وجود داشته است. با گسترش تقاضا براي صنايع كاغذ، پيشرفت روز به روز صنعت بازيافت كاغذ بيشتر مورد توجه قرار مي گيرد به طوري كه به ناچار تخليه اين فاضلابها به درون رودخانه ها و طبيعت گسترش يافته است. همچنين بدليل اينكه صنايع بازيافت صنايع جديد هستند و كاغذ توليدي در هر كارخانه زياد نيست لذا استفاده از سيستم هاي تصفيه گران قيمت توسط مديران اين كارخانه ها زياد مورد توجه قرار نمي گيرد. اما چيزي كه هم اكنون بسيار مهم مي باشد، به كارگيري يك روش تصفيه فاضلاب است كه بايد اقتصادي، كارآمد، دراي تجهيزات كم، و ساده باشد كه بتوان اين روش را در كارنجات بازيافت كاغذ باطله و كاغذسازي مورد اجرا قرار داد تا علاوه بر كاهش آلودگي از اين كارخانجات در ميزان آب تازه مصرفي در ساخت كاغذ نيز صرفه جويي شود تا از خساراتي همچون الودگي رودخانه ها، حيات آبزيان و محيط زيست كه در آينده رخ خواهد داد جلوگيري كرد. براي حل اين معضل و جلوگيري از آلودگي ايجاد شده و مصرف آب تازه زياد در كارخانجات بازيافت كاغذ، يك سلول الكتروشيميايي ساخته شد و در تصفيه پساب اين كارخانه ها مورد بررسي قرار گرفت. اين روش كاملا مشكل آلودگي را از بين برده است همچنين بدليل اينكه استفاده از اين تكنيك علاوه بر كاهش ميزان آلودگي، سبب ايجاد آب تصفيه ي شده ي رلال هم شد كه استفاده آن را در ساخت مجدد كاغذ مهيا كرد. نتايج حاصل از تيمار الكتروشيميايي نشان داد استفاده از اين روش توانست بيش از 80 درصد ميزان آلودگي ايجاد شده از پساب را كاهش دهد. همچنين در بررسي ميزان كاهش آلودگي از اين روش با روش هاي ديگر موجود در كارخانجات بازيافت ديده شد كه اين روش بسيار كاراتر و اقتصادي تر است. به طوري كه بيش از 90 درصد آلودگي را از روش شيميايي موجود در كارخانه هاي بازيافت كاغذ كاهش مي دهد. حال با توجه به كارايي بالاي اين تكنيك استفاده آن را در پساب كارخانجات كاغذ و بازيافت كاغذ به صورت يك اختراع عنوان مي كنيم. خلاصه با توجه به كمبود منابع جنگلي و آب مورد نياز صنايع بازيافت كاغذ و گسترش استفاده از الياف بازيافتي و پيشرفت و استقرار اين صنايع در كشور ايران استفاده از اين روش مي تواند شيوه اي نوين، اجرايي و اقتصادي را جهت كنترل آلودگي پساب خروجي اين قبيل كارخانجات و همچنين استفاده مجدد از پساب تيمار شده با اين روش را در ساخت مجدد كاغذ بازيافتي ارائه دهد.

موارد یافت شده: 4